Afbeelding
woensdag 22 november 2023

Onlinebijeenkomst OV-verbinding Amsterdam – Haarlemmermeer

Jasmijn van Engelen

Op donderdag 30 november is er een onlinebijeenkomst over de toekomst van de OV-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer. Dit is ook een eerste digitale kennismaking van de projectleden met de bewoners en ondernemers.

Onderzoek OV-verbinding

Het onderzoek naar de OV-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer is in volle gang. In een paar jaar tijd onderzoekt het projectteam OV-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer hoe de OV-verbinding tussen de twee regio’s verbeterd kan worden. Daarom wordt vraag aan bewoners en ondernemers gesteld om mee te denken. Onder andere via informatiebijeenkomsten.

Bijeenkomsten

Op 7 en 16 november waren er in respectievelijk Amsterdam en Hoofddorp fysieke bijeenkomsten. Voor de bewoners en ondernemers die liever digitaal meer te weten komen over dit project is er donderdag 30 november een online bijeenkomst van 17.00 tot 18.30 uur. Aanmelden kan via de website.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het verbeteren van het openbaar vervoer in Amsterdam en Haarlemmermeer? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.