Afbeelding
woensdag 18 juli 2018

Kaarten en andere downloads

Op deze pagina vindt u kaarten en andere downloads.

Nieuwe regionale lijnennetkaart

De regionale lijnennetkaart die de Vervoerregio samen met GVB, Connexxion en EBS heeft laten ontwikkelen is beschikbaar als digitale download. Zie de links hieronder voor een kaart van het totale Vervoerregio gebied, en voor drie uitsnedes: Zaanstreek/Waterland, Amsterdam, en Amstelland-Meerlanden. Deze pdf bestanden zijn te downloaden voor offline gebruik en/of zelf uit te printen.

Plattegronden overstaplocaties

In het nieuwe lijnennet zijn veel overstapmogelijkheden. Plattegronden van overstaplocaties kunnen je helpen om je te oriënteren op je nieuwe reis en de overstap die je eventueel moet maken. Hieronder vind je een aantal informatieve plattegronden van grote overstaplocaties in zowel de stad Amsterdam als de regio daar omheen. Op de plattegronden vind je onder meer informatie over de ingangen van metrostations, locatie van tram- en bushaltes, de aanwezigheid van liften, verkoopautomaten en overstapmogelijkheden.

3D-kaarten

Met de opening van de Noord/Zuidlijn zijn acht nieuwe metrostations in gebruik genomen. Sommige van deze metrostations kunnen wat ingewikkeld zijn, in verband met meerdere ingangen, verschillende niveaus en overstapmogelijkheden op andere vormen van OV. Metrostations Amsterdam Centraal, de Pijp en Vijzelgracht zijn hier voorbeelden van. Deze 3D kaarten geven je daarom een goed beeld van hoe deze metrostations in elkaar zitten. Op de kaart zie je een dwarsdoorsnede van het metrostation, waarbij ingangen, liften, toegangspoortjes etc. staan aangegeven.