Afbeelding
donderdag 6 december 2018

20 extra plekken voor metroborden-loterij!

Renske van Bers

Dat ging afgelopen dinsdag behoorlijk snel: binnen een halve dag waren alle beschikbare ‘kaartjes’ – 100 – voor de metrobordenloterij vergeven. Maar… niet getreurd, vandaag stellen we 20 plekken extra ter beschikking. Schrijf je snel in want, nu echt, vol is vol.

Omdat dit de allerlaatste keer is dat je kans kunt maken op zo’n bord, vonden we het toch wel een beetje sneu voor de volgers die achter het net visten. Daarom gooien we vandaag nog één keer de agenda open en hebben we 20 extra plekken in de aanbieding. Wees er snel bij en schrijf je nu via deze link in.

Bordenbingo

Nog één keer dit...

Wanneer?

De bordenloterij vindt op woensdag 12 december plaats, van 16.00 tot 17.30 uur, op Stationsplein 9 te Amsterdam. Het gaat om oude borden van de Oostlijn die tijdens die renovatie verwijderd zijn en om Noord/Zuidlijn-borden waar bijvoorbeeld een fout tramnummer op stond. Daarnaast verloten we ook nog tal van informatie- en verwijsborden.

Programma 12 december 2018

Op woensdag 12 december vieren we ook dat de renovatie van de Oostlijn erop zit. Er zijn gedurende de dag diverse activiteiten- denk aan dans, muziek, rondleiding met de architect en hapjes – georganiseerd in en rond de stations. Wellicht kun je dus eerst even een gerenoveerd station meepakken, voordat je je op de bordenloterij stort. Het programma vind je hier, op deze site van de renovatie Oostlijn.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

11 december 2018 | 23:59

Tijmen Stam

Ook hier getreurd. Nouja, ik heb er al een thuis :-p

10 december 2018 | 23:45

Tim

@Aron jij niet alleen :'(

8 december 2018 | 04:51

Aron

Wel getreurd.

Wil je dit bericht delen?