Afbeelding
dinsdag 19 juni 2018

GVB komt naar u toe om uw reisvragen te beantwoorden

Renske van Bers

Veel volgers die deze site bezoeken hebben specifieke vragen over hun reis zoals die er vanaf 22 juli uitziet. Daarom wijzen we u graag op de informatietour van GVB die deze maand in Amsterdam van start is gegaan.

Op 22 juli gaat de nieuwe dienstregeling in én gaat de Noord/Zuidlijn rijden. Hiermee breken nieuwe tijden aan voor Amsterdam en omstreken. Een feestelijk moment maar het betekent ook dat veel routes veranderen. Om het de reizigers zo makkelijk mogelijk te maken, is GVB de komende periode in verschillende buurten in Amsterdam te vinden. Voor al uw reizigersvragen kunt u dan bij de servicemedewerkers terecht.

Persoonlijk antwoord

GVB is gedurende een periode van ongeveer 5 weken te vinden in seniorencomplexen, lokale buurtmarkten en bij buurthuizen in alle stadsdelen die Amsterdam rijk is. Per bijeenkomst zijn er steeds twee GVB-medewerkers aanwezig om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bezoekschema

Op deze webpagina vindt u het bezoekschema met de locaties en tijden. Let op: er kunnen nog wijzigingen zijn in dit schema. Controleer daarom altijd kort van tevoren dit overzicht op de site van GVB voor de laatste informatie.