Afbeelding
dinsdag 1 december 2020

Maak kans op oude haltenaamborden bij de opening van de Amstelveenlijn

Hilde Postma

Altijd al een bord willen hebben van de Amstelveenlijn? Dan is dit je kans! Op zondag 13 december verloten wij tijdens de officiële opening van lijn 25 oude haltenaamborden van de Amstelveenlijn.

De oude haltenaamborden kwamen vrij tijdens het verwijderen en vernieuwen van de haltes. Omdat er bij eerdere projecten van Metro en Tram veel animo was voor dit soort borden, hebben we ze niet weggegooid. Op de vernieuwde haltes hangen nieuwe borden, nog steeds blauw met wit maar dan net weer even anders.

Meedingen?

Wilt u kans maken op zo’n bord? Stuur dan uiterlijk 10 december een e-mail naar info@amstelveenlijn.nl onder vermelding van ‘Bordenloterij’. Dan ontvangt u van ons een lotnummer. Tijdens de opening op 13 december trekken we de winnende nummers. Deze publiceren we ook op onze site.

Wel zelf ophalen!

Van bijna iedere Amstelveenlijnhalte is er een bord beschikbaar. Niet de hele borden met lichtbak, want die wegen zo’n 45 kilo, maar wel de platte platen van zo’n 150 x 40 cm. Ook zijn er nog een paar metrokubussen. De deal is: wint u een bord dan moet u ‘m wel zelf ophalen op het kantoor van Metro en Tram, Entrada 600 in Amsterdam-Duivendrecht (metrohalte Van der Madeweg is op loopafstand). Na de loterij nemen wij contact op met de winnaars om een afhaalafspraak te maken.

Eind 2018 werden de oude metroborden van de Oostlijn verloot. Zo'n groot samenzijn zit er momenteel helaas niet in, maar ook online gaan we er gewoon iets bijzonders van maken!

Foto: Gé Dubbelman

Heeft u vragen? Stel ze hier.

5 december 2020 | 15:19

Han Schomakers

Waar vindt de opening plaats? Bij de Zuidas of op Westwijk? Of ergens anders?

Wil je dit bericht delen?