Afbeelding
donderdag 13 mei 2021

Kom naar ‘OV in transitie´ op 10 juni

Hilde Postma

We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie binnen het openbaar vervoer. Met man en macht werken de verschillende regio’s aan plannen om de gevolgen van de coronapandemie op te vangen en tegelijkertijd nieuwe investeringen te doen. Bovendien dient zich een nieuw kabinet aan en zijn onlangs bij de verschillende politieke partijen in de Tweede Kamer nieuwe woordvoerders I&W geïnstalleerd.  Kortom, de wereld van het ov staat allesbehalve stil.

Daarom organiseren Vervoerregio Amsterdam en OV-Magazine op 10 juni het digitale event ‘OV in transitie – stappen richting 2040’. Daarbij staan we stil bij de transities die eraan komen en spreken met sleutelspelers over het ov in de nabije en de verre toekomst.

Sprekers

Sprekers zijn onder anderen Egbert de Vries (Voorzitter Vervoerregio  Amsterdam), de leden van het Dagelijks Bestuur Marja Ruigrok en Gerard Slegers, Fahid Minhas(woordvoerder OV van de VVD), Faissal Boulakjar (woordvoerder OV D66) en  Jan van Selm (directeur DOVA). Daarnaast levert Bart de Buschauffeur een bijdrage en komen meerdere jongeren aan het woord over hoe zij de toekomst van het ov graag zien.

Het event duurt van 13 tot 14.30 uur op 10 juni. Meld je aan via deze link.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

17 mei 2021 | 09:01

Alain

Ja, dat laatste herken ik wel, Herman. De VRA heeft deze site overgenomen van het projectbureau Noord/Zuidlijn. Destijds was het een succesvolle website, omdat het een dagelijkse inkijk bood in de (af)bouw van de Noord/Zuidlijn, én er een sterk team van mensen met kennis en tijd om vragen te beantwoorden achter zat.

De VRA zal op dat succes hebben willen meeliften, maar het ziet er niet naar uit dat men goed heeft nagedacht over de meerwaarde van deze site na voltooiing van de Noord/Zuidlijn. Dat men niet verder is gekomen dan een veredelde plakzuil met reclame-uitingen voor de VRA en roofartikelen van andere websites, is treurig. Van expertise aan de andere kant van de lijn lijkt ook geen sprake meer te zijn: iedere vraag wordt beantwoord met doodse stilte.

Ik zie inmiddels dat er een aanmeldlink onderaan het artikel is verschenen. Ook dat is zonder enige vorm van bericht erbij geplaatst, maar vast in reactie op mijn eerdere bericht.

Treurig.

16 mei 2021 | 09:54

Herman

Nee, Alain. De desinteresse van de lezer in het algemeen, waaronder ikzelf. Ik open deze site af en toe, maar irriteer me de laatste jaren altijd over de suffe artikeltjes over triviale onzin.

16 mei 2021 | 09:29

Alain

Je bedoelt dat ik ook niet meer in wijnjeminee ben geïnteresseerd, Herman? Helaas nog wel…

16 mei 2021 | 09:18

Gerard

Even geduld, maar het staat hier boven. :Het event duurt van 13 tot 14.30 uur op 10 juni. Meld je aan via deze link. Daarop klikken en dan kom je op de aanmeldingspagina

16 mei 2021 | 09:17

Herman

Die desinteresse is ook geheel wederzijds, Alain!

14 mei 2021 | 10:38

Alain

We zijn dit soort desinteresse in de lezer inmiddels wel gewend van wijnjeminee, helaas. If you pay peanuts…

Enfin, de aanmeldlink:

https://content.acquire.nl/ov-in-transitie

14 mei 2021 | 09:36

anoniem

Stel dat je belangstelling hebt, wat dan? Ik zie geen link om te registreren o.i.d. Ik heb zowel op m’n Mac (Safari browser) als m’n telefoon gecontroleerd.
Dank!

Wil je dit bericht delen?