Afbeelding
donderdag 28 maart 2019

Wat vinden reizigers van het busvervoer in Zaanstreek-Waterland?

Duco Vaillant

In december 2021 lopen de concessies van EBS en Connexxion af voor de gebieden Waterland en Zaanstreek. Om die reden brengen we nu alvast in kaart wat reizigers belangrijk vinden van busvervoer in deze regio. Dat kan middels de enquête die op onze site te vinden is. Renske en ik gingen met de camera op pad en vroegen aan de reizigers wat ze ervan vinden en wat ze missen. Kijk je mee?

Heeft u vragen? Stel ze hier.

30 maart 2019 | 09:14

Rob

@toemie Ik begrijp niet waar je het over hebt…..R-net is een productformule, geen vervoerbedrijf of overheidsinstantie. 

30 maart 2019 | 00:31

toemie

ik hoop dat R-Net goed/beter luistert naar de omgeving ipv zich vol focussen op hoe zij denken dat het beter gaat. Dat heeft zeker zn voordelen zoals in Almere en Schiohol Etc. maar waterland en zaanstreken zijn wel weer op een heel ander spectrum qua benodigheden.

Natuurlijk is er ook een maximum limiet aan wat ze aan kunnen bieden en realiseren. 

2 april 2019 | 20:35

Duco

@toemie
R-Net is zoals Rob zegt een productformule en staat voor betrouwbaar, frequent en comfortabel vervoer. Voor verbeteringen in het OV kan je bij de vervoerders terecht, maar dat mag ook hier. Voor de regio Zaanstreek-Waterland zijn we alvast in een vroeg stadium meningen aan het ophalen door middel van onze enquête. Meer dan 1.000 mensen hebben deze al ingevuld.

Wil je dit bericht delen?