Afbeelding
donderdag 13 mei 2021

Kom naar ‘OV in transitie´ op 10 juni

Hilde Postma

We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie binnen het openbaar vervoer. Met man en macht werken de verschillende regio’s aan plannen om de gevolgen van de coronapandemie op te vangen en tegelijkertijd nieuwe investeringen te doen. Bovendien dient zich een nieuw kabinet aan en zijn onlangs bij de verschillende politieke partijen in de Tweede Kamer nieuwe woordvoerders I&W geïnstalleerd.  Kortom, de wereld van het ov staat allesbehalve stil.

Daarom organiseren Vervoerregio Amsterdam en OV-Magazine op 10 juni het digitale event ‘OV in transitie – stappen richting 2040’. Daarbij staan we stil bij de transities die eraan komen en spreken met sleutelspelers over het ov in de nabije en de verre toekomst.

Sprekers

Sprekers zijn onder anderen Egbert de Vries (Voorzitter Vervoerregio  Amsterdam), de leden van het Dagelijks Bestuur Marja Ruigrok en Gerard Slegers, Fahid Minhas(woordvoerder OV van de VVD), Faissal Boulakjar (woordvoerder OV D66) en  Jan van Selm (directeur DOVA). Daarnaast levert Bart de Buschauffeur een bijdrage en komen meerdere jongeren aan het woord over hoe zij de toekomst van het ov graag zien.

Het event duurt van 13 tot 14.30 uur op 10 juni. Meld je aan via deze link.